Usluge

Široki asortiman usluga za poslovni uspjeh.

Usluge koje nudim pomažu Vam da povećate produktivnost poslovanja, izgradite veću vidljivost i prepoznatljivost svog brenda na Internetu ili lakše plasirate robu i usluge.

Moj način rada

Razmatram sve tražene i potencijalne funkcije, korisničku strukturu i druge zadate uvjete.

Iznalazim rješenje koje će odgovoriti na Vaše zahtjeve, ali i biti dugovječno i nadogradivo u budućnosti.

Po potrebi Vas savjetujem pri odabiru i dimenzioniranju optimalne serverske infrastrukture, kao temelja svake uspješne web priče.

Pripremam grafičke, video i tekstualne sadržaje za visoke performanse.
Izrađujem rješenje koje će Vam pružiti sve što ste tražili. I mnogo više od toga.

moj nacin rada
Linije

Web dizajn

U današnje vrijeme web stranica može biti i jednostavna statička strana sa formom za prikupljanje kontakata, elektronska prodavnica sa mnoštvom proizvoda (pa time i stranica) i portalom za plaćanje, kao i bilo šta između. U zavisnosti od složenosti, zavisi i vrijeme potrebno za izradu, ali i cijena web stranice.

Kakav god projekat imate na umu i koliko god poznavali ili ne poznavali web tehnologije, ponudit ću Vam najoptimalnije rješenje uz jasnu strukturu troškova. Rješenje koje će odgovoriti na Vaše zahtjeve, uklopiti se u planirani budžet i omogućiti lako održavanje i eventualno nadograđivanje u budućnosti.

code is poetry

UX/UI dizajn

UX/UI principi dizajniranja daju mnogo više od vizualne atraktivnosti i estetike.  U njihovoj primjeni leže uspješnost i efikasnost  Vaše web stranice ili aplikacije.

Što je UX/UI?

UX (eng. User Experience – Korisničko iskustvo) i UI (eng. User Interface – Korisnički interfejs) su termini koji se odnose na kontakt između korisnika (čovjeka) i bilo kog proizvoda.

Zašto Vam je značajan UX/UI?

Dobar UX/UI znači da će Vaš klijent sve informacije o željenoj robi/usluzi dobiti brzo i jasno i da će se lako odlučiti za kupovinu ili za poslovnu suradnju.

Grafički dizajn

Vizualni identitet

Ako nemate izgrađen vizualni identitet za svoj biznis, novi segment postojećeg biznisa, novi premijumski proizvod – tu sam da Vam izradim logo. Precizan do nivoa piksela!

Mogu Vam pomoći i u definisanju kolorita i tipografije i ostalih grafičkih elemenata za najbolji dojam na Vašu ciljnu grupu potrošača.

Također ću vam pomoći da stari logo preodjenete u novo ruho, uskladite sa modernim trendovima i novim tehnološkim mogućnostima današnjice.

Corel Draw - Grafički dizajn

Web aplikacije

Sve vrste organizacija generišu određenu količinu informacija na svakodnevnom nivou. Informacije o korisnicima, zaposlenima, robi, uslugama, klijentima…
Kvalitetno upravljanje informacijama je ne samo nasušna potreba jedne moderne organizacije, već i zahtjev pri akreditaciji po mnogim ISO standardima (npr. ISO 9001, ISO 17025 itd.). Sve ove potrebe najbolje se rješavaju pomoću dobro osmišljenih baza podataka.

Ovakve namjenske aplikacije za upravljanje podacima i informacijama izrađujem kvalitetno, primjenom pouzdanih tehnologija.

Posebnu pažnju obraćam i na primjenu UX/UI principa. Tako da operaterima program bude jasan na prvi pogled, lak za upotrebu i da u najmanjem mogućem broju koraka dođu do željene operacije.

Izrada web aplikacija

SEO optimizacija

Svaki vlasnik web stranice želi da baš njegova stranica zauzme prvo mjesto među rezultatima Google pretrage. I to kada se pretražuje po sadržaju koji nudi, a ne po nazivu domena. Ova želja ne može se obistiniti bez SEO optimizacije.

U prvom redu to uključuje dobru arhitekturu web stranice, a zatim i tehničku obradu svih strana i sadržaja. Tek kada se web stranica tako pripremi ima smisla prionuti na izgradnju linkova, a rezultati se u prosjeku vide tek za nekih šest mjeseci.

SEO optimizacija ne garantuje Vam plasman na prvu stranu pretraživača, ali bez nje skoro sigurno nećete postići visoko rangiranje na Google-u!

Zainteresirani ste za neku od usluga?

Kontaktirajte me putem kontakt formulara ili telefona!