Portfolio

Mali dio primjera onoga što se može napraviti. Ovdje je portfolio samo nekih rješenja izrađenih na zahtjev mojih dosadašnjih klijenata. U suštini, mogućnosti su praktično neograničene! Svaki projekat je priča za sebe.

WEB APLIKACIJE

Baza podataka Centra za socijalni rad

Opis

Aplikacija – baza podataka bazirana na web sučelju za evidenciju korisnika, potencijalnih korisnika, kategorizaciju i evidenciju po ostvarenim pravima centra, za socijalni rad. Također, aplikacija obuhvata i kompletnu evidenciju ulazne i izlazne pošte (dokumenata), te omogućava filtriranje pretrage po više kriterija, kao i generaciju izvještaja spremnih za štampanje.

Tehnologija izrade:

PHP & MySQL, HTML, CSS, JavaScript (Bootstrap 3)

Centar za socijalni rad Jajce - baza

Sustav za izdavanje komunalnih računa

Opis

Aplikacija za izdavanje i evidenciju komunalnih računa bazirana na web sučelju, za potrebe JKP ViK Dobretići. Unutar aplikacije moguće je na brz i jednostavan način izdavati račune, sortirati po kriterijima, te kreirati mjesečne i godišnje izvještaje.

Tehnologija izrade:

PHP & MySQL, HTML, CSS, JavaScript (Bootstrap 4)

Iskustva dosadašnjih klijenata

Suradnju sa Žanom Anđić usporedila bih s Japanskom jabukom. Kada izdaleka ugledate njen cvijet, prepoznajete čistotu lista. Kada se upoznate s njenim granama, one Vam ukazuju sigurnost i povjerenje. Kada promatrate njezin plod ogrijan Suncem, prepoznajete dugovječnost suradnje i uspješnosti ogledan u svijetlim i jednostavnim bojama. Preporučam kreativnim osobama, od srca, sjajilo njihovih vlastitih kreacija i pružanje ruke Japanskoj jabucitakvoga sjaja.

Anđela Vujnović

spisateljica
Klara Petrovic

Prošle godine smo počeli suradnju koju ćemo rado nastaviti u budućnosti. Dobili smo više od očekivanih rezultata. Svakako je za svaku pohvalu činjenica da su nas, nakon izrade web stranice, kontaktirali kupci iz Maroka, Poljske (postrojenje Philip Morris) i dr.

Klara Petrović

www.metacomm-bih.com

Sa Žanom sam imala priliku raditi nekoliko web portala i svaki put smo napravili nešto inovativno. Osim što je veoma profesionalan i posvećen poslu, Žan je pun ideja i uvijek tu da predloži najbolja rješenja. Radujem se daljnjoj suradnji!

Aida Zulum Klapuh

www.jajceadventure.com

Preko 10 godina saradnje koja je iz dana u dan sve bolja. Bilo da se radi programiranje ili web, Žan je tu da ponudi najkvalitetnije rješenje. Uvijek u korak sa svjetskim standardima i definitivno ću i u budućnosti koristiti njegov potencijal i usluge.

Irfan Ganibegović

www.orbi.ba

Spoj poslovnih vještina na jednom mjestu. Vještine su katkad urođene, a katkad zahtjevaju učenje, a zajedničko je da ih poslodavci veoma cijene jer su kod Žana osnovni alat za postizanje uspjeha.

Indira Mehić - Čejvan

JU Centar za socijalni rad Jajce i Udruženje/Udruga socijalnih radnika SBK/KSB

Zainteresirani ste za neku od usluga?

Kontaktirajte me putem kontakt formulara ili putem telefona!