Blog

U nedoumici ste po pitanju izbora ili primjene nekog web rješenja ili servisa?
Kroz blog Vam nudim svoje viđenje, razmišljanja i analize na teme koje se najčešće javljaju u svijetu web programiranja, dizajna i SEO optimizacije.

Posljednji blog članci

Iskustva dosadašnjih klijenata

Suradnju sa Žanom Anđić usporedila bih s Japanskom jabukom. Kada izdaleka ugledate njen cvijet, prepoznajete čistotu lista. Kada se upoznate s njenim granama, one Vam ukazuju sigurnost i povjerenje. Kada promatrate njezin plod ogrijan Suncem, prepoznajete dugovječnost suradnje i uspješnosti ogledan u svijetlim i jednostavnim bojama. Preporučam kreativnim osobama, od srca, sjajilo njihovih vlastitih kreacija i pružanje ruke Japanskoj jabucitakvoga sjaja.

Anđela Vujnović

spisateljica
Klara Petrovic

Prošle godine smo počeli suradnju koju ćemo rado nastaviti u budućnosti. Dobili smo više od očekivanih rezultata. Svakako je za svaku pohvalu činjenica da su nas, nakon izrade web stranice, kontaktirali kupci iz Maroka, Poljske (postrojenje Philip Morris) i dr.

Klara Petrović

www.metacomm-bih.com

Sa Žanom sam imala priliku raditi nekoliko web portala i svaki put smo napravili nešto inovativno. Osim što je veoma profesionalan i posvećen poslu, Žan je pun ideja i uvijek tu da predloži najbolja rješenja. Radujem se daljnjoj suradnji!

Aida Zulum Klapuh

www.jajceadventure.com

Preko 10 godina saradnje koja je iz dana u dan sve bolja. Bilo da se radi programiranje ili web, Žan je tu da ponudi najkvalitetnije rješenje. Uvijek u korak sa svjetskim standardima i definitivno ću i u budućnosti koristiti njegov potencijal i usluge.

Irfan Ganibegović

www.orbi.ba

Spoj poslovnih vještina na jednom mjestu. Vještine su katkad urođene, a katkad zahtjevaju učenje, a zajedničko je da ih poslodavci veoma cijene jer su kod Žana osnovni alat za postizanje uspjeha.

Indira Mehić - Čejvan

JU Centar za socijalni rad Jajce i Udruženje/Udruga socijalnih radnika SBK/KSB

Zainteresirani ste za neku od usluga?

Kontaktirajte me putem kontakt formulara ili putem telefona!